https://spnfa.ir/20211026/آیا-حذف-کامل-شکر-مضر-است-8409574.html
آیا حذف کامل شکر مضر است؟
آیا حذف کامل شکر مضر است؟
اسپوتنیک ایران
متخصص روسیه: قند ضروری برای ارگانیزم از طریق مواد غذایی دیگر تأمین می شود. 26.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-26T16:00+0330
2021-10-26T16:00+0330
2021-10-26T13:19+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/379/44/3794488_0:0:1921:1080_1920x0_80_0_0_66351d33c2c907cba5b642f51381de5b.jpg
به گزارش اسپوتنیک، یلنا سالوماتینا، متخصص تغذیه و کاندید علم طب، معتقد است که عدم مصرف شکر به طورکلی ضرری به ارگانیزم انسان نمی رساند، زیرا قند ضروری برای بدن از طریق مصرف دیگر مواد خوراکی تأمین می گردد.وی در توضیح گفت:« مغز فقط گلوکز تغذیه میکند، به این دلیل همه چیز دیگر را به قند تبدیل می کند. ما روزانه و به طرق گوناگون « قند مخفی« را در کالباس، سس و دیگر مواد خوراکی مصرف می کنیم. تولیدکنندگان اغلب مقدار کربوهیدرات ها و نه میزان قند را روی محصولات قید می کنند که باعث می شود برخی مصرف روزانه آن را افزایش بدهند.همه کربوهیدراتها به محض خوردن آنها به قند تجزیه میشوند. بدن هضم و تجزیه کربوهیدراتها به گلوکز،یک قند ساده، که میتواند به بدن و مغز منتقل شود و انرژی تأمین کند را به عهده دارد. قندهای طبیعی، مانند قندهای موجود در کربوهیدرات مانند میوه یا شیر نیز به مقدار متعادل به بدن برسد.
https://spnfa.ir/20210523/چرا-شیرینی-برایتان-هوس-انگیز-است-7874173.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/379/44/3794488_99:0:1806:1280_1920x0_80_0_0_d6b2add36fcba116d0afc3bc0fc59de6.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
آیا حذف کامل شکر مضر است؟
متخصص روسیه: قند ضروری برای ارگانیزم از طریق مواد غذایی دیگر تأمین می شود.
به گزارش اسپوتنیک، یلنا سالوماتینا، متخصص تغذیه و کاندید علم طب، معتقد است که عدم مصرف شکر به طورکلی ضرری به ارگانیزم انسان نمی رساند، زیرا قند ضروری برای بدن از طریق مصرف دیگر مواد خوراکی تأمین می گردد.
وی در توضیح گفت:« مغز فقط گلوکز تغذیه میکند، به این دلیل همه چیز دیگر را به قند تبدیل می کند. ما روزانه و به طرق گوناگون « قند مخفی« را در کالباس، سس و دیگر مواد خوراکی مصرف می کنیم. تولیدکنندگان اغلب مقدار کربوهیدرات ها و نه میزان قند را روی محصولات قید می کنند که باعث می شود برخی مصرف روزانه آن را افزایش بدهند.
همه کربوهیدراتها به محض خوردن آنها به قند تجزیه میشوند. بدن هضم و تجزیه کربوهیدراتها به گلوکز،یک قند ساده، که میتواند به بدن و مغز منتقل شود و انرژی تأمین کند را به عهده دارد. قندهای طبیعی، مانند قندهای موجود در کربوهیدرات مانند میوه یا شیر نیز به مقدار متعادل به بدن برسد.