https://spnfa.ir/20211019/سلامت-روان-با-مصرف-قارچ-8379331.html
سلامت روان با مصرف قارچ
سلامت روان با مصرف قارچ
اسپوتنیک ایران
آیا مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفید است؟ 19.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-19T10:20+0330
2021-10-19T10:20+0330
2021-10-19T09:53+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/234/26/2342624_0:106:3267:1943_1920x0_80_0_0_cbe7d89e6262cd3dbb8d09f4f28c31a4.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه «ساینس دیلی»، بر طبق تحقیقات انجام شده، دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند. به گفته محققان، قارچ ها نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می دهند، بلکه تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که این سوپرخوراکی ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می کند. علاوه بر این، برخی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکن است بروز فاکتورهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.
https://spnfa.ir/20210116/جلیقه-ضد-استرس-گرمایی--عکس-7409849.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/234/26/2342624_267:0:2998:2048_1920x0_80_0_0_45c6aea0013f38641b15ccd973d7ca9d.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
سلامت روان با مصرف قارچ
آیا مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفید است؟
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه «ساینس دیلی»، بر طبق تحقیقات انجام شده، دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند. به گفته محققان، قارچ ها نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می دهند، بلکه تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که این سوپرخوراکی ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.
به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.
قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.
قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می کند. علاوه بر این، برخی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکن است بروز فاکتورهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.