https://spnfa.ir/20210907/از-مصرف-این-خوراکی-ها-در-دوران-کرونا-پرهیز-کنید-8255585.html
از مصرف این خوراکی ها در دوران کرونا پرهیز کنید
از مصرف این خوراکی ها در دوران کرونا پرهیز کنید
اسپوتنیک ایران
مهمترین عامل و ابزار مقابله و محافظت از ابتلا به کرونا، سیستم ایمنی است. 07.09.2021, اسپوتنیک ایران
2021-09-07T22:30+0430
2021-09-07T22:30+0430
2021-09-07T22:16+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/516/64/5166466_0:100:1921:1180_1920x0_80_0_0_ee05f4f0a4998882f6580ce4b02c5b5c.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از دنیای اقتصاد، خانهنشینی اجباری به دلیل قرنطینه های کرونایی، مصرف تنقلات و غذاهای آماده را افزایش داده است.مواد غذایی پرنمک، شیرین و پرچرب باعث اضافهوزن و چاقی و همچنین افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پرفشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب و ... میشوند و خود این بیماریها خطر ابتلا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش میدهد.در دوران کرونا به جای مصرف نوشابه و نوشیدنیهای شیرین، از دوغ یا ماءالشعیرهای بدون قند در وعدههای غذایی استفاده و مصرف سس مایونز را محدود کنید. سالاد خود را با چاشنیهایی همچون انواع سرکه، آبغوره، آبلیمو، آب نارنج و سبزیجات معطر بخورید.ماست و شیر و پنیر کم چرب هر روز مصرف کنید در عوض استفاده از فستفودها مثل انواع پیتزا، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی را که حاوی سدیم و نمک زیادی هستند را محدود کنید.در دوران قرنطینه به جای مصرف تنقلات چرب و پرنمک مانند آجیل و تخمههای نمکی، چیپس، انواع پفک و مواد شیرین مانند انواع شیرینی و بیسکویت و نوشیدنیهای شیرینشده با قند، از انواع میوهها استفاده کنید.مواد غذایی خریداریشده را به شیوه سالم آماده و مصرف کنید. از روشهای بخارپز یا آبپز کردن به جای سرخ کردن استفاده کنید. در صورت تمایل به سرخ کردن، با مقدار کمی روغن به مدت کوتاه تفت بدهید. نمکدان را از سفرههای خود حذف و از چاشنیهای دیگر برای مزهدار شدن غذا استفاده کنید.ادویهجات را جایگزین نمکدان کنید و نمک مصرفی روزانه باید کمتر از پنج گرم یعنی کمتر از یک قاشق چایخوری باشد. این مقدار شامل نمکی که بطورطبیعی در غذاها وجود دارد نیز میشود. برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهیه غذاها به جای نمک از سبزیهای تازه، سیر، لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... استفاده کنید.
https://spnfa.ir/20210906/در-مصرف-زنجبیل-زیاده-روی-نکنید-8251171.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/516/64/5166466_106:0:1813:1280_1920x0_80_0_0_18230b1195ed4429f64eae0333972f44.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
از مصرف این خوراکی ها در دوران کرونا پرهیز کنید
مهمترین عامل و ابزار مقابله و محافظت از ابتلا به کرونا، سیستم ایمنی است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از دنیای اقتصاد، خانهنشینی اجباری به دلیل قرنطینه های کرونایی، مصرف تنقلات و غذاهای آماده را افزایش داده است.
مواد غذایی پرنمک، شیرین و پرچرب باعث
اضافهوزن و چاقی و همچنین افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پرفشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب و ... میشوند و خود این بیماریها خطر ابتلا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش میدهد.
در دوران کرونا به جای مصرف نوشابه و نوشیدنیهای شیرین، از دوغ یا ماءالشعیرهای بدون قند در وعدههای غذایی استفاده و مصرف سس مایونز را محدود کنید. سالاد خود را با چاشنیهایی همچون انواع سرکه، آبغوره، آبلیمو، آب نارنج و سبزیجات معطر بخورید.
ماست و شیر و پنیر کم چرب هر روز مصرف کنید در عوض استفاده از فستفودها مثل انواع پیتزا، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی را که حاوی سدیم و نمک زیادی هستند را محدود کنید.
در دوران قرنطینه به جای مصرف تنقلات چرب و پرنمک مانند آجیل و تخمههای نمکی، چیپس، انواع پفک و مواد شیرین مانند انواع شیرینی و بیسکویت و نوشیدنیهای شیرینشده با قند، از انواع میوهها استفاده کنید.
مواد غذایی خریداریشده را به شیوه سالم آماده و مصرف کنید. از روشهای بخارپز یا آبپز کردن به جای سرخ کردن استفاده کنید. در صورت تمایل به سرخ کردن، با مقدار کمی روغن به مدت کوتاه تفت بدهید. نمکدان را از سفرههای خود حذف و از چاشنیهای دیگر برای مزهدار شدن غذا استفاده کنید.
ادویهجات را جایگزین نمکدان کنید و نمک مصرفی روزانه باید کمتر از پنج گرم یعنی کمتر از یک قاشق چایخوری باشد. این مقدار شامل نمکی که بطورطبیعی در غذاها وجود دارد نیز میشود. برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهیه غذاها به جای نمک از سبزیهای تازه، سیر، لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... استفاده کنید.