به گزارش اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی اعلام نمود که مصرف نمک در بزرگسالان کمتر از پنج گرم در روز است. علاوه بر این، نمک باید با ید غنی شود.
یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی گفت: "برای انتخاب نمک یددار با کیفیت بالا با محتوای ید تضمین شده که نیازهای فیزیولوژیکی را برآورده می کند، توصیه می کنیم نمک را با مارک کیفیت روسی انتخاب کنید"
وی توصیه می کند هنگام انتخاب نمک به ماندگاری، مقدار ید و درجه آسیاب نمک توجه کنید.
وی گفت: "در نمک خرد شده، ید پایدارتر است. محتوای ید باید حداقل 40 + 15 میکروگرم در گرم نمک باشد. در زمان خرید، ماندگاری محصول باید حداقل نه ماه باشد، یعنی نمک برای 9 ماه مواد مغذی خود را نگه می دارد. پس از این مدت، نمک خراب نخواهد شد، اما یددار نخواهد بود".
همچنین از خرید نمک های فله خوداری کنید.