به گزارش اسپوتنیک، اسوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که کدو سبز خطرات تصلب شرایین و تشکیل سنگ صفرا را کاهش می دهد.
کدو سبز یکی از کم خوراکی ترین مواد غذایی در جهان است که باید به ان توجه بیشتری شود و استفاده بیشتری از ان نمود. کدو سبز، سرشار از کاروتنوئیدها، لوتئین و ایزومر زیگزانتین آن است (در 100 گرم - 4/35 درصد از ارزش روزانه زیگزانتین بدن را تامین می کند). "این مواد قادر به جمع شدن در بافتهای چشم هستند و از بینایی محافظت می کنند".
اسیدهای اسکوربیک و فولیک زیادی در کدو سبز وجود دارد - به ترتیب 17 و 4-5 درصد از نیاز روزانه و همچنین، 11٪ نیاز روزانه پتاسیم را تامین می کنند. همچنین حاوی فیبر غذایی و آب لازم برای عملکرد طبیعی روده است.
کدو سبز منبع خوبی از آنتی اکسیدان های لوتئین و زئاگزانتین است که ضد پیری هستنند و از سلول های بدن و پوست، در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و با خوردن هر روز کدو سبز، شما بیشتر جوان خواهید ماند.