به گزارش اسپوتنیک، کاربر پرتال چینی Sohu پنج نشلنه ماهی را نام برد که در صورت وجود نباید خورد.
این نویسنده خاطرنشان کرد که ماهی حاوی بسیاری از مواد مفید برای بدن است. با این حال در هنگام ذخیره سازی به سرعت خراب می شود، طعم و مزه را از دست می دهد و خواص مضر پیدا می کند. علاوه بر این بسیاری از فروشندگان، همانطور که در این نشریه ذکر شده است، در حال تلاش برای فروش ماهی های خراب شده هستند. بنابراین، او پنج نشانه را نام برد که در صورت مشاهده آنها بهتر است آن ماهی را نخرید.
ابتدا توجه به چشم ماهی توصیه می شود. اگر آنها دیگر درخشش ندارند و کدر به نظر می رسند، این بدان معنی است که محصول مدت هاست روی پیشخوان بوده است. به گفته نویسنده، خوردن چنین ماهی هایی می تواند برای سلامتی مضر باشد.
همچنین اشاره شده است که هنگام خرید، باید با انگشت بر روی آن فشار داد. اگر ماهی الاستیک است، این نشان دهنده طراوت نسبی محصول است و در غیر این صورت، بهتر است از آن خودداری کنید.
همچنین می توانید طراوت و شادابی یک ماهی را از طریق رنگ آبشش درک کنید. آبشش قرمز تیره و غیر براق از یک محصول مانده صحبت می کنند، اما نویسنده توصیه می کند ماهی هایی با آبشش های براق قرمز روشن را می توان خریداری کرد و خورد.
افزون بر این به خریداران سفارش می شود که به یکپارچگی دم توجه کنند. نبود این بخش یا نارسایی آن شاید نشان دهنده ماهی بیمار باشد که در صورت خوردن می تواند به بدن آسیب برساند.
همچنین نویسنده یادآور شد که یک محصول تازه بوی گل و لای یا فلس ماهی می دهد و محصول مانده بوی شدید خاصی از آن ساطع می شود. کاربر پورتال هشدار داد که چنین محصولی حتی با تخفیف بسیار زیاد ارزش خرید ندارد.