آیا پپسی یک نوشابه مفید خواهد شد؟

© AP Photo / Seth Perlmanعلامت پپسی
علامت پپسی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.07.2021
اشتراک
شرکت « پپسی کو» قصد دارد تا سال 2025 به میزان یک چهارم مقدار قند در نوشابه‌های خود را کاهش بدهد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «رویترز»، شرکت « پپسی کو» قصد دارد تا سال 2025 به میزان یک چهارم مقدار قند در نوشابه‌های خود را کاهش بدهد. بدین ترتیب این شرکت قصد دارد مشتریان این نوشابه و طرفداران تغذیه سالم را گسترش بدهد.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.01.2021
درخواست کمک از پلیس با ترفند چلوکباب و نوشابه +عکس

شرکت « پپسی کو» قصد دارد میزان قند در نوشابه های « پپسی کولا، لیپتون آیس تی،سون آپ» را تا 25 درصد  تا سال 2025  و تا 50 درصد تا سال 2030 کاهش بدهد. فرمول تولید این نوشابه ها تغییر خواهد کرد و به جای شکر از شیرین‌کننده‌های کم کالری استفاده خواهند کرد.

علاوه بر آن، این شرکت قصد دارد تنقلات کم چربی مانند « چیپس Lay’s» و ذرت بوداده را رواج بدهد. سیلویو پاپوویچ مدیر اجرایی « PepsiCo Europe»، اعلام کرد که امروزه در اروپا، تقریبا یکی از هر سه نوشابه  که توسط این شرکت فروخته می شود فاقد قند است.  امیدواریم این گرایش بمرور زمان افزایش یابد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала