15 خوراکی که می توان بعد از گذشت تاریخ انقضا نیز مصرف کنید

© Depositphotos.com / Kseniasol 15 خوراکی که می توان بعد از گذشت تاریخ انقضا نیز مصرف کنید
 15 خوراکی که می توان بعد از گذشت تاریخ انقضا نیز مصرف کنید - اسپوتنیک ایران  , 1920, 27.06.2021
اشتراک
کارشناسان توصیه می کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می توانید پنیرها را فریز کنید ، اما ساختار آنها از یخ زدن تغییر می کند و خشک می شوند. در مورد میوه ها و سبزیجات نیز همین طور است.

به گزارش اسپوتنیک، سازمان مصرف کننده اسپانیا در مقاله ای اعلام نموده است که پس از گذشتن تاریخ انقضا چه محصولاتی را می توان خورد.

راحتترین رژیم لاغری در دنیا - اسپوتنیک ایران  , 1920, 27.06.2021
گزارش و تحلیل
راحتترین رژیم لاغری در دنیا

کارشناسان نیاز به تمایز بین حداقل ماندگاری و دوره مصرف یک ماده خوراکی را یادآوری کردند. اگر تاریخ حداقل ماندگاری بگذرد نشان می دهد که این محصول کیفیت ارگانولپتیک خود را از دست داده است ، اما هنوز هم می توان آن را با خیال راحت خورد. کارشناسان تأکید می کنند که دوره مصرف برای محصولات فاسدشدنی مانند گوشت خام ، مرغ و ماهی مشخص شده و باید کاملاً دنبال شود.

طبق اعلام سازمان مصرف کنندگان اسپانیا، غذاهای زیر را می توان بعد از تاریخ انقضا خورد:

1 -  ماست -   نان تست؛ -  میوه های خشک؛ 4 -   سوسیس خشک؛  5 -  پنیر خشک، 6 -  گوجه فرنگی کنسرو شده؛ 7-  ماکارونی، 8 - بیسکوویت  ترد، 9 - برنج؛ 10 – حبوبات، 11 - نوشیدنی های خنک – 12 -  بیسکویت؛  13 -  الکل، 14 - مربا؛ 15 - سوپ فوری

اگر نان و محصولات پخته شده شروع به خشک شدن کردند، سازمان مصرف کننده توصیه می کند از آنها برای تهیه پودینگ، نان تست فرانسوی، تیرامیسو، خرده نان، سوپ سیر استفاده کنید.

کارشناسان توصیه می کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می توانید پنیرها را فریز کنید ، اما ساختار آنها از یخ زدن تغییر می کند و خشک می شوند. در مورد میوه ها و سبزیجات نیز همین طور است.

کارشناسان می گویند، اگر سبزیجات و میوه های تازه شروع به پوسیدگی یا کپک زدن کنند، پس از از بین بردن ناحیه آسیب دیده می توان آنها را خورد. با این حال، متخصصان توصیه می کنند این کار را با احتیاط انجام دهید، زیرا کپک می تواند در مواد غذایی نفوذ کرده و مواد سمی آزاد کند که می تواند باعث سرطان و تغییرات ژنتیکی شود.

در مورد گوشت و ماهی تازه، کارشناسان توصیه می کنند که محصول را فریز کنید یا آن را بپزید. علاوه بر این، متخصصان تأكید می كنند كه می توانید یك روز بعد این غذاها را بخورید ، اگر قبل از آن، حرارت طولانی مدت ببینند تا از شر عوامل بیماری زای احتمالی خلاص شوید.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала