الگوهای خاصی از آسیب DNA ناشی از رژیم‌های غذایی شناسایی شد

© Fotolia / Olviakگوشت قرمز
گوشت قرمز - اسپوتنیک ایران  , 1920, 22.06.2021
اشتراک
تا چه حد ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و سرطان به واقعیت نزدیک است؟

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «مدیکال اکسپرس»، محققان اظهار داشتند که خوردن گوشت قرمز کمتر، توصیه استاندارد پزشکی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ است، اما نحوه جهش سلولی در این زمینه هنوز مشخص نیست.

توت فرنگی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 13.05.2021
چه میوه‌ای باعث کاهش ابتلا به سرطان می‌شود؟

 در این مطالعه اخیر، داده‌های مربوط به DNA ۹۰۰ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ (کلورکتال) بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها، یک امضای جهش متمایز را نشان داد، الگویی که قبلاً هرگز مشخص نشده بود اما نشان دهنده نوعی آسیب DNA به نام «آلکیلاسیون» بود.

در گوشت قرمز، مواد شیمیایی ای وجود دارد که می‌توانند باعث آلکیلاسیون شوند. سطح بالایی از آسیب آلکیلاسیون تومور فقط در بین بیمارانی دیده می‌شود که به طور متوسط بیش از ۱۵۰ گرم گوشت در روز مصرف می‌کنند، تقریباً معادل دو یا چند وعده غذایی.

از سوی دیگر گروهی از پژوهشگران در سال ۲۰۱۹ در یک نتیجه گیری جنجالی اعلام کرده بودند که به کاهش مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به سرطان روده بزرگ به کمک پرهیز از مصرف گوشت قرمز اطمینان زیادی ندارند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала