به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت دانشگاه «براون»، پژوهشگران دانشگاه براون میگویند این سیستم میتواند سیگنال های مغز را در «سطح تک سلول های عصبی و گستره کامل برودبند» منتقل کند.
آزمایش بالینی این سیستم که به «برِین گِیت» موسوم است شامل یک فرستنده کوچک است که به قشر حرکتی مغز فرد متصل میشود.
شرکت کنندگان در این آزمایش که مبتلا به فلج اعضا هستند از این سیستم برای کنترل یک رایانه لوحی استفاده کردهاند. این افراد توانستهاند با توسل به این سیستم به همان تواناییهای سرعت تایپ و کلیکهایی دست یابند که با سیستمهای سیمدار قادر به انجام آن بودند.
جان سیمِرال، استادیار علوم مهندسی در دانشگاه براون میگوید:«ما نشان دادهایم که عملکرد این سیستم بیسیم با سیستمهای سیمکشی شده که در سطحی عالی تلقی میشدهاند، برابر است. سیگنالهای ضبط شده و با همان کیفیت فرستاده میشود که به معنای آن است که ما میتوانیم از همان آلگوریتمی برای رمزگشایی استفاده کنیم که در دستگاههای سیمدار استفاده میشود. تنها تفاوت آن این است که فرد دیگر به آنکه با سیم به دستگاهی متصل باشد نیازی ندارد که امکانات بسیاری را در استفاده از آن بهوجود میآورد.
For the first time ever, scientists wirelessly connect a human brain to a computerhttps://t.co/r2d43XM4Ia
— UdthaBollywood 🚩🚩🚩 (@BanCheneProduct) April 4, 2021
این تازه ترین گام در زمینه پیشرفت های سریع در فناوری اتصال رشته های عصبی است که توجه امثال ایلان ماسک و فیسبوک را جلب کرده است. ایلان ماسک اخیرا افشا کرد که پروژه جدید او، «نیورالینک» هم اکنون یک تراشه بدون سیم را در مغز یک میمون جاسازی کرده است که در نتیجه آن میمون میتواند بازیهای کامپیوتری انجام دهد.