به گزارش لنا سولوماتینا متخصص تغذیه در مصاحبه ای اعلام نمود که اگر فشار خون بالا هنوز به بیماری تبدیل نشده باشد و ناهنجاری ها ثابت نباشد و با استرس یا افزایش اضطراب همراه نباشد، با برخی مواد غذایی می توانید فشار خون خود را کاهش بدهید.
سولوماتینا اعلام نمود که برخی غذاها مزایایی را برای سیستم قلبی عروقی دارند. غذاهایی که تولید نیتریک اکسید می کنند، منجر به گسترش دیواره عروق و کاهش جزئی فشار می شود. موثرترین در این زمینه آب میوه هویج و چغندر است. همچنین توصیه می شود دانه ها و مغزها را به رژیم اضافه کنید تا به جلوگیری از فشار خون در طولانی مدت کمک می کند.
کافئین، غذای حاوی نمک و همچنین غذای آماده ، سرخ شده منجر به افزایش فشار خون می شود.
پیش از این نوریا دیانو متخصص گوارش و تغذیه مضرترین مواد غذایی را برای قلب ذکر کرده بود: برخی آنها غذاهای فست فود و غذاهای آماده است که دشمن قلب هست.