به گزارش اسپوتنیک، سوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای مواد غذایی مهم برای جلوگیری از بیماری قلب و تقویت بینایی را معرفی نمود.
به گفته وی، کدو تنبل تأثیر مفیدی بر کیفیت بینایی دارد و حتی از رشد سلول های سرطانی نیز جلوگیری می کند.
سوتلانا فوس گفت: "از نظر محتوای بتاکاروتن، انواع کدو تنبل من جمله زرد نارنجی با هویج هم تراز است. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و نه تنها رشد و نمو بدن را کنترل می کند، بینایی چشم را در سطح مناسب حفظ می کند.
سوتلانا فوس گفت: "کدو تنبل یک آنتی اکسیدان طبیعی دارد که بدن را در برابر تأثیرات محیطی تهاجمی محافظت می کند. مهمتر از همه، فرآیندهای تبدیل سلول به سلولهای بدخیم را سرکوب می کند."
علاوه بر این، این صیفی حاوی مقدار زیادی نمک آهن و روی، مس و فسفر و همچنین مواد پکتینی است که عملکرد روده را در صورت یبوست بهبود می بخشد.