به گزارش اسپوتنیک، هانس هنری کلاگ مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا، در گفتگو با خبرگزاری ایتارتاس بیان داشت: شمار مبتلایان رو به افزایش است، اما میزان مرگ و میرها کاهش یافته، افراد کمتری در بیمارستان ها بستری می شوند و افراد کمتری به بخش مراقبت های ویژه می روند.
کلاگ افزود: هنوز زود است که این مسئله را به جهش ژنی ارتباط داد. یکی از دلایل آن ممکن است این باشد که افراد مسن بیشتر از گذشته میدانند چطور از خودشان محافظت کنند و دولتها هم بهتر میدانند به چه اقداماتی نیاز است.
وی تصریح کرد: در چندین کشور سازمان ملل، اوضاع درباره افراد مسن فاجعه بود. البته در زمستان ممکن است این روند مجدداً تغییر کند.
کووید-۱۹ یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده کرونا است که باعث ایجاد بیماری در انسان می شود. ۴ گونه از این نوع ویروسها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد میکنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماریهای حاد تنفسی میشوند که در مواردی به مرگ منجر میشود.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۳۲ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۲۱۳ نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شدهاند و از آن میان ۹۹۶ هزار و ۶۸۲ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۲۲ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۳۵۸ نفر بهبود یافته اند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با پنج میلیون و ۹۹۲ هزار و ۵۳۲ مورد ابتلا و ۹۴ هزار و ۵۰۳ مورد فوتی و برزیل با چهار میلیون و ۷۳۲ هزار و ۳۰۹ مورد ابتلا و ۱۴۱ هزار و ۷۴۱ مورد فوتی در رده های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.