آخرین یافته‌ها درباره ماندگاری ویروس کرونا بر روی سطوح

اشتراک
باید خریدها ۵ تا ۷ روزدر دمای معمول اتاق گذاشته شوند تا ویروس‌های کرونا موجود در سطح آنها از بین برود.

به گزارش اسپوتنیک با استناد به مقالات چاپ شده در مجلات پزشکی نیوانگلند و لنسنت، خریدها ۵ تا ۷ روزدر دمای معمول اتاق گذاشته شوند تا ویروس‌های کرونا موجود در سطح آنها از بین برود.

در برخی موارد مثل طول عمر ویروس بر روی فلز مس، در همه منابع این زمان ۴ ساعت بوده ولی در برخی موارد این اعداد متفاوت بوده است. دمای مورد بررسی در آزمایش‌های انجام شده بین ۲۲ تا ۲۵ درجه بوده است. ویروس کرونا حداکثر ۷ روز بر روی سطوح در دمای معمول زنده می‌ماند.

تعدادی از ویروس‌های کرونا موجود بر سطح خریدها، تا ۱۴ روز در دمای ۴ درجه دمای یخچال هم می‌توانند زنده بمانند. ویروس موجود بر روی سطوح به طور همزمان از بین نمی‌روند بلکه تدریجاً غیرفعال می‌شوند. بر اساس آخرین اطلاعات موجود، ریسک انتقال بیماری کووید -۱۹ از طریق سطوح پایین است و ویروس‌های موجود بر روی سطوح نهایتاً ۳- تا ۵ روز زنده می‌مانند.

گوجه فرنگی سیاه با ماندگاری بالا +عکس - اسپوتنیک ایران
گوجه فرنگی سیاه با ماندگاری بالا +عکس

ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در چین شروع شد، علاوه بر30 استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала