واکسن های 19 کشور برای آزمایش‌های بالینی کرونا توسط سازمان بهداشت تایید شد

© Photo / RDIF and Gamaleya Research Centre /  مراجعه به بانک تصاویر واکسن های 19 کشور برای آزمایش‌های بالینی کرونا توسط سازمان بهداشت تایید شد
واکسن های 19 کشور برای آزمایش‌های بالینی کرونا توسط سازمان بهداشت تایید شد - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سازمان جهانی بهداشت 33 واکسن ساخته شده در 19 کشور دنیا را برای پیشگیری از کرونا را جهت انجام آزمایش‌های بالینی تأیید کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، طبق گزارش پایگاه "New Europe" در فهرست واکسن‌هایی که مورد تأیید قرار گرفته‌اند اسامی 33 واکسن از 19 کشور انگلستان، چین، روسیه، آمریکا، آلمان، ژاپن، هند، کره جنوبی، بلژیک، سوئد، سنگاپور، ایتالیا، استرالیا، تایوان، کوبا، فرانسه، اتریش و کانادا دیده می‌شود.

مرگ و میر در مردان مبتلا به ویروس کرونا 1.5 برابر بیشتر از زنان است - اسپوتنیک ایران
مرگ و میر در مردان مبتلا به ویروس کرونا 1.5 برابر بیشتر از زنان است

روزنامه گاردین هم گزارش داده سازمان جهانی بهداشت در حال انجام بررسی‌های لازم بر روی 170 واکسنی است که ادعا شده می‌توانند در پیشگیری از کرونا موثر باشند.

تولید انبوه واکسن بیماری‌ها در شرایط معمول نیازمند سال‌ها آزمایش و صرف زمان است اما دانشمندان امیدوارند بتوانند ظرف 12 تا 18 ماه واکسن کرونا را تولید و آن را روانه بازار کنند.

واکسن‌ها آنتی‌ژن‌های ضعیف‌شده یا مرده‌ای هستند که دستگاه ایمنی بدن را برای مبارزه در برابر ویروس‌ها، آموزش داده و آن را به ساخت آنتی‌بادی تحریک می‌کنند.

در مرحله آزمایش‌های پیش‌بالینی، پژوهشگران واکسن را به بدن حیوانات وارد می‌کنند تا ببیینند باعث تحریک سیستم ایمنی می‌شود یا خیر. در مرحله اول آزمایش بالینی، واکسن به گروه کوچکی از انسان‌ها تزریق می‌شود تا مشخص شود که آیا ایمن است یا خیر. در این مرحله اطلاعاتی درباره اثرات واکسن بر تحریک دستگاه ایمنی بدن نیز جمع‌آوری می‌شود. در مرحله دوم، واکسن به صدها نفر تزریق می‌شود تا دانشمندان بتوانند اطلاعات بیشتری درباره ایمن بودن آن و دوز مناسب آن به دست آورند. در مرحله سوم، واکسن برای تأیید ایمن بودن آن و آثار جانبی احتمالی‌اش به بدن هزاران نفر تزریق می‌شود. در این مرحله، به گروه کنترل، دارونما تزریق می‌شود و اثربخشی واکسن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала