نیاز جهان به انواع مختلف واکسن ضد کووید

© AFP 2023 / Fabrice Coffriniسازمان بهداشت جهانی
سازمان بهداشت جهانی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سازمان جهانی بهداشت: جهان به ساخت تعداد زیادی واکسن ضد کووید نیاز دارد تا شانس مبارزه با این ویروس افزایش یابد.

به گزارش اسپوتنیک، تدروس آدهائوم گبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت روز 13 ماه اوت در کنفرانس مطبوعاتی کوتاه مدتی در ژنو اعلام کرد که جهان به ساخت تعداد زیادی واکسن ضد کووید نیاز دارد تا شانس مبارزه با این ویروس افزایش یابد.

وی در ادامه افزود:«ساخت واکسن، یک روند طولانی، دشوار و پیچیده و خطرناک و پرهزینه است. اکثر واکسن‌ها اکنون در مرحله ساخت قرار دارند. جهان به تعداد زیادی از واکسن –کاندیدها از انواع مختلف نیاز دارد تا بتواند از شانس حداکثری برای رسیدن به هدف رهایی از این ویروس برسد».

واکسن روسی حداقل تا دو سال در برابر ویروس کرونا مقاوم است - اسپوتنیک ایران
واکسن روسی حداقل تا دو سال در برابر ویروس کرونا مقاوم است

به گفته وی، باید در انتظار تقاضای زیاد این واکسن در صورت ساخت آن باشیم.  «افزایش تقاضا و رقابت در عرضه آن به « ملی گرایی واکسنی» منجر خواهد شد که این امر بنوبه خود خطر افزایش شدید قیمت آن را بهمراه خواهد داشت. رئیس سازمان بهداشت جهانی از جامعه جهانی خواست در رابطه با دسترسی ساکنان زمین به این واکسن، همبستگی نشان بدهند.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала