آیا نور خورشید در تابستان ویروس کرونا را غیرفعال می‌کند +عکس

© Photo / NASA's Marshall Space Flight Centerبمب افکن های آمریکایی به دنبال کشف خورشید
بمب افکن های آمریکایی به دنبال کشف خورشید - اسپوتنیک ایران
اشتراک
ارزیابی اشعه خورشید در غیرفعال‌سازی ویروس کرونا توسط دو محقق بازنشسته آمریکایی صورت گرفت.

به گزارش اسپوتنیک، مطالعه‌ای تحت عنوان «ارزیابی غیرفعال‌سازی ویروس کرونا توسط اشعه خورشیدی» توسط دو محقق بازنشسته دولت آمریکا انجام شده است که میزان تاثیر اشعه‌های UVB را بر غیرفعال‌سازی ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان بررسی کرده است. آنان به این نتیجه رسیده‌اند در فصل زمستان ویروس کرونا در محیط خارج از خانه زنده می‌ماند و رشد می‌کند؛ اما نور و اشعه ماوراءبنفش در فصل تابستان به صورت شدیدتری وجود دارد که باید سبب غیرفعال شدن سریع کووید ۱۹ در طول تابستان در بسیاری از شهرهای پرجمعیت جهان شود ضمن اینکه نور خورشید احتمالا تاثیر قابل توجهی بر آسیب زدن به DNA و RNA این ویروس و کاهش توانایی تکثیر آن خواهد داشت.

View this post on Instagram

_ به گزارش پایگاه اینترنتی فاکس نیوز، نویسندگان این مطالعه با اشاره به نور و اشعه ماوراءبنفش شدیدتری که در فصل تابستان وجود دارد، نوشتند کووید-۱۹ باید در طول تابستان در بسیاری از شهرهای پرجمعیت جهان به سرعت غیرفعال شود؛ همچنین نور خورشید احتمالا تاثیر قابل توجهی بر کاهش توانایی تکثیر این ویروس خواهد داشت. این مطالعه با عنوان «ارزیابی غیرفعال‌سازی ویروس کرونا توسط اشعه خورشیدی» که توسط دو محقق بازنشسته دولت آمریکا انجام شده است، میزان تاثیر اشعه‌های UVB را بر غیرفعال‌سازی ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان بررسی کرده است. این دو محقق که یکی از آنها در ارتش آمریکا و دیگری در اداره نظارت بر دارو و غذای آمریکا فعالیت می کردند، متوجه شدند که کمبود نور خورشید به ویژه در ماه‌های فصل زمستان به ویروس کرونا اجازه می‌دهد حتی در خارج از خانه زنده بماند و رشد کند. بر اساس نتایج این مطالعه، افراد سالم که در خارج از منزل، نور خورشید دریافت می کنند در معرض دوز ویروسی کمتری قرار می‌گیرند و شانس بیشتری برای افزایش یک واکنش ایمنی موثر دارند. در حالی که سال‌هاست تاثیر نور آفتاب بر سایر ویروس‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است اما اطلاعات زیادی در مورد تاثیر آفتاب بر ویروس کرونا در دست نیست. ویروس «کووید-۱۹» هنگامی که فرد آلوده سرفه یا عطسه می‌کند، از طریق قطرات ناشی از سرفه و عطسه پخش می‌شود و در شرایط مناسب ساعت‌ها روی اشیا باقی می‌ماند و باعث ابتلای دیگران به این عفونت می‌شود. محققان می گویند: پرتوهای فرابنفش نورخورشید قبل از اینکه ویروس کرونا بتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود، به سرعت این قطرات را خشک کرده و آنها را از بین می‌برند.

A post shared by Rouydad24 (@rouydad24.ir) on

این محققان عنوان می‌کنند ویروس کووید ۱۹ هنگامی که فرد آلوده سرفه یا عطسه می‌کند، از طریق قطرات ناشی از سرفه و عطسه پخش می‌شود و در شرایط مناسب ساعت‌ها روی اشیا باقی می‌ماند و باعث ابتلای دیگران به این عفونت می‌شود. اما پرتوهای فرابنفش نورخورشید قبل از اینکه ویروس کرونا بتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود، به سرعت این قطرات را خشک کرده و آنها را از بین می‌برند. بر اساس نتایج این مطالعه، افراد سالم که در خارج از منزل، نور خورشید دریافت می کنند در معرض دوز ویروسی کمتری قرار می‌گیرند و شانس بیشتری برای افزایش یک واکنش ایمنی موثر دارند.

View this post on Instagram

A post shared by رسانه سلامت بوعلي‌ (@buali.ir) on

بسیاری از کاربران مخالف این نتایج و گفته‌ها هستند و معتقدند چرا با وجود گرمای ۵۰ درجه در استان‌های جنوبی ایران همچنان آمار مبتلایان به کرونا سیر صعودی را طی می‌کند و خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارد. جمعی از کاربران اما بی‌توجهی استانداران و هیئت مربوطه و همچنین عدم فاصله‌گذاری اجتماعی در بانک‌ها، مراکز دولتی و مکان‌های عمومی و تجمعات پنهانی را دلیل اصلی بالا رفتن آمار ابتلای مردم به ویروس کرونا عنوان می‌کنند. کاربرانی نیز معتقدند انتقال این بیماری از طریق فرد به فرد و عدم رعایت نکات بهداشتی است و به همین دلیل است که این ویروس همچنان جولان می‌دهد و گسترش پیدا کرده است.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала