به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله انجمن قلب آمریکا (American Heart Association)،این نتیجه گیری توسط دانشمندان دانشگاه روویرا و ویرچیلی در اسپانیا و دانشکده پزشکی هاروارد انجام شده است.
در این آزمایش علمی بیش از 26 هزار زن با میانگین سنی 53 سال شرکت کردند که از خون برای تعیین میزان لیپوپروتئین ها - پروتئین هایی که ممکن است از مواد مختلفی از جمله تری گلیسیریدها و کلسترول تشکیل شده باشند، نمونه برداری شد .
مشخص شده است که کلسترول بالا همراه با لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) با خطر بالای آترواسکلروز و سایر بیماری های قلب و عروق ارتباط دارد.
در میان شرکت کنندگان در آزمون ، یک نظرسنجی را انجام دادند تا دریابند که آنها چقدر ماهی و مکمل های غذایی دارای امگا 3 را مصرف می کنند.
معلوم شد که زنانی که غالباً امگا 3 مصرف می کردند ، کلسترول "بد" کمتری در خون داشتند و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی برای آنها نیز کمتر بود.
در اوایل ماه مه ، دکتر مارتا گواش فره ، استاد مدرسه عالی بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد اعلام کرد گردو مفید ترین ماده غذایی برای سلامت قلب است. به گفته این دانشمند ، فرق گردو با دیگر انواع آجیل داشتن مقدار زیادی اسید آلفا لینولنیک است.