به گزارش اسپوتنیک، کروناویروس همچنان در سراسر جهان یکهتازی میکند و در تمام جهان در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تاثیر زیادی داشته است که حتی در دوران پساکرونا نیز حفظ خواهد شد.
تعداد مبتلایان به این ویروس در جهان، تا صبح 21 ماه آوریل (سهشنبه) از مرز دو میلیون و ۴۸۰ هزار نفر عبور کرده و تعداد قربانیان این ویروس نیز از ۱۷۰ هزار نفر بیشتر شده است. در بین کشورهای جهان از نظر تعداد مبتلایان، آمریکا در رده اول و اسپانیا و ایتالیا در ردههای دوم و سوم هستند و ایران که دیروز در رده نهم قرار گرفته بود، امروز بالاتر از چین، در رده هشتم این فهرست قرار دارد.
در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.
آخرین آمار و اطلاعات کرونا در ایران و جهان در روز دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۲۰ آوریل ۲۰۲۰ میلادی) را در اینجا دنبال کنید
— Sepid 💞 (@Saraa_Sepid) April 20, 2020
اگه روی لینک اینفوگرافیک کلیک کنید به زبان فارسی باز میشه / یورونیوز عربی ارائه داده https://t.co/4GTx4xgWrt pic.twitter.com/rD6PpmQIxO
سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.