تغذیه صحیح هنگام شیوع ویروس کرونا چگونه باید باشد؟

© AP Photo / Vahid Salemiتغذیه صحیح هنگام شیوع ویروس کرونا چگونه باید باشد؟
تغذیه صحیح هنگام شیوع ویروس کرونا چگونه باید باشد؟  - اسپوتنیک ایران
اشتراک
اداره نظارت بهداشتی روسیه توصیه های سازمان جهانی بهداشت درباره چگونگی تغدیه صحیح در دوره شیوع گسترده ویروس کرونا را در میان نهاده و بویژه به برنامه ریزی خرید مواد غذایی جلب توجه کرد.

به گزارش اسپوتنیک، این اداره خاطرنشان می کند که حتی اگر کمیت و امکان انتخاب محصولات محدود باشد ، می توان به تغذیه سالم و مفید ادامه داد.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که نیازهای دیگران را فراموش نکرده و خرید های اضافی نکنید.

در اطلاعیه منتشره گفته می شود:" چیزهایی را که در خانه دارید ، به یاد داشته و برنامه ریزی خریدهای خود را با  در نظر داشتن آنها انجام دهید. ممکن است بخواهید مواد غذایی ذخیره کنید  اما مهم اینست که محصولات قبلاً خریداری شده و همچنین مواد غذایی دارای تاریخ مصرف را فراموش نکرده  و ابتدا از آنها استفاده کنید."

در این روزهای کرونایی چه غذاهایی را باید خورد؟ - اسپوتنیک ایران
در این روزهای کرونایی چه غذاهایی را باید خورد؟

سازمان جهانی بهداشت همچنین در درجه اول خوردن غذاهای تازه و فاسد شدنی و تلاش برای پختن غذاهای سالم در خانه  را توصیه می کند اما می گوید در صورت نداشتن چنین امکاناتی  از شرکت های معتبر، غذا سفارش دهید.

لازم است هنگام پخت و پز مراقب مقدار و پرس غذاهای خود بوده و از اصول ایمنی غذایی پیروی شود. سازمان جهانی بهداشت توصیه می کند میزان مصرف الکل ، شکر ، نمک و چربی محدود شده ، مایعات کافی نوشیده شده و غذاها حاوی مقدار زیادی فیبر خوراکی باشند.  

نوع جدید کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین گسترش پیدا کرد ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. سازمان بهداشت جهانی در ماه مارس اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت حدود سه ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری به مدت دو هفته در خانه بمانند .

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان منتقل شود. دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط تا حدود 14  روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی دربدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала