به گزارش اسپوتنیک به نقل از Sözcü، شبنم کاندیلاری یلدیریم، متخصص تغذیه ترک از خواص مفید سیر و نحوه بر طرف کردن بوی دهان بعد از مصرف این ماده غذایی میگوید.
این پزشک ادعا میکند که سیر به محافظت در برابر سرطان پستان و کاهش قند خون کمک میکند. این گیاه اثرات مسمومیت غذایی را خنثی میکند و ترکیب گوگرد موجود در ترکیب آن به عادی سازی فشار خون کمک میکند.
متخصص تغذیه ترک گفت: در مسمومیت های غذایی ناشی از کمپیلوباکتر، سیر 100 برابر موثرتر از آنتی بیوتیکهای معمول است.
ییلدیریم با اشاره به دادههای تحقیقاتی گفت: زنانی که مرتبا سیر و پیاز مصرف میکنند کمتر دچار التهاب مفصل لگن میشوند، زیرا این گیاه حاوی موادی است که از تخریب غضروف مفصلی جلوگیری میکنند.
این پزشک خاطرنشان کرد: بسیاری به دلیل بوی بد دهان از استفاده از سیر خودداری میکنند. برای جلوگیری از این امر، باید سیر را با شیر جوشانده و میل کرد.
وی افزود: اگر طعم سیر را دوست دارید به جای اضافه کردن این محصول در هنگام تهیه غذاهای گرم، میتوانید آن را خام بخورید، زیرا حرارت مانع از تشکیل ترکیب گوگرد بسیار مفید میشود.