فعال اقتصادی : سوریه پولی ندارد تا بتواند کالای ایرانی خرید کند

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy /  مراجعه به بانک تصاویر فعال اقتصادی : سوریه پولی ندارد تا بتواند کالای ایرانی خرید کند
فعال اقتصادی : سوریه پولی ندارد تا بتواند کالای ایرانی خرید کند - اسپوتنیک ایران
اشتراک
یک عضو کانون زنان بازرگان ایران، با اشاره به مشکلات موجود فعلی در تجارت بین ایران و سوریه گفت سوریه "پولی ندارد تا بتواند کالای ایرانی خرید کند".

به گزارش اسپوتنیک، خانم لیلا فتحی در گفتگوی امروز خود با خبرگزاری ایلنا اظهار داشت : قوانین سخت دولت سوریه در مورد واردات،  تاجران ایرانی را دچار مشکل کرده از طرف دیگر دولت سوریه به دلیل کمبود منابع ارزی دو بازار ارز دارد یکی ارز دولتی و دیگری ارز آزاد که تفاوت قیمت آن بیش از دو برابر است بنابراین یا باید صادرکنندگان مدت طولانی جهت دریافت پول خود منتظر بماند یا اینکه مشتریان خود را از دست بدهند. در واقع این کشور پولی ندارد تا بتواند کالای ایرانی خرید کند و منابع اندکی مالی خود را جهت واردات کالاهای اساسی گذاشته است.

وزیر نفت ایران: عراق برای گاز دریافتی پولی به ما نمی‌دهد - اسپوتنیک ایران
وزیر نفت ایران: عراق برای گاز دریافتی پولی به ما نمی‌دهد

این فعال اقتصادی در خصوص بازار صادرات ایران در سال جاری گفت: با توجه به وضعیت سیاسی که ما امسال شاهد آن بودیم عراق همچنان بازار اول کالای ایرانی بود اما پس از درگیری‌های داخلی و ایجاد موج ایران هراسی در این کشور، مدتی بازار کالاهای ایرانی خراب شد به طوری که برخی از صادر کنندگان مجبور شدند فعالیت خود را متوقف کنند اما کردستان عراق همچنان برای ما فعال بود.

وی ادامه داد: در حوزه کشورهای سی آی اس به دلیل مسایل سیاسی که با ترکمنستان داشتیم اکنون این کشور برای هیچ بازرگان ایرانی روادید صادر نمی‌کند و گویا در مقابل نیز ایران از ورود ترکمن‌ها جلوگیری کرده و اکنون فعالیت ما در این بازار به صفر رسیده است.

فتحی در خصوص اثرگذاری تحریم‌ها بر روی بازارهای صادرات ایران گفت: پس از خروج آمریکا از برجام و تحریم بانک مرکزی مدتی در شوک و انزوا بودیم اما دوباره بخش خصوصی توانست کار را جلو ببرد و اکنون در بازارهای مختلف هرچند به صورت محدود حضور داریم.

این فعال اقتصادی در خصوص تاثیر کرونا در بازارهای جهانی گفت: این ویروس بیشترین تاثیر در مواد غذایی و خشکبار گذاشته که اتفاقا عمده صادرات ما در این حوزه‌ها است به همین دلیل تعداد آزمایش‌ها و تست‌ها در اکثر نقاط جهان دو برابر شده و مدت زمان صادرات و معاملات نیز به تبع آن افزایش یافته است.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала