به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه«Focus» یوا ماریا فون بروخ متخصص تغذیه آن مواد غذایی را برشمرد که میتوانند بر سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارند و باعث بهبود ارگانیزم آسیبدیده بر اثر عفونت شوند.
این متخصص تغذیه پیشنهاد میکند در زمستان اسفناج مصرف شود که حاوی ویتامین « آ» است. افزون بر آن یوا ماریا، فایده هویج را مورد تأکید قرار میدهد که حاوی کاروتنوئیدها است و تأثیر آنتی اکسیدان دارد و از سیستم ایمنی انسان دفاع می کند.
از دیگر مواد غذایی مفید می توان از ماهی نام برد که حاوی ویتامین های گروه « بی» و روی و سلنیوم است و دفاع از ارگانیزم را تأمین می کند. آجیل و انواع تخمه مملو از روی و سلنیوم و ویتامین «ای» و مس است.
کلم یکی دیگر از مواد غذایی است که باید برای تقویب سیستم ایمنی بدن به فهرست غذایی اضافه شود، به ویژه کلم قرمز. این سبزی حاوی مقدار زیادی ویتامین « آ» و «سی» و سلنیوم است. سیبزمینی نباید فراموش شود که به گفته متخصص تغذیه، « بمب واقعی ویتامین « سی»» است.
به عقیده متخصص باید از مصرف انواع چربی ها خودداری شود که سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند.