به گزارش اسپوتنیک، نشریه Food Quality and Preferenceمقاله ای را در خصوص تاثیر فنجان قهوه بر طعم نوشیدنی منتشر کرد. مطابق با مقاله یاد شده، دانشمندان دریافته اند که قهوه در فنجان هایی که دارای یک پوشش داخلی زمخت و خشن هستند، طعم تلخی دارد و بر عکس فنجان های با پوشش داخلی یکدست و صاف، قهوه را شیرین تر می کنند.
230 نفر در این آزمایشات شرکت کردند که در بین آنها هم علاقه مندان آماتور قهوه بودند و هم تست کننده های حرفه ای. آنها قهوه برزیلی با کیفیت بالا را از فنجان های سرامیکی صاف و فنجان های سرامیکی سفید با پوشش خشن خارجی و داخلی نوشیدند. علاوه بر این، تمام فنجان ها از نظر شکل و وزن یکسان بودند.
معلوم شد که قهوه در فنجان های با پوشش هموار از طرف تست کننده ها شیرین تر و در فنجان های با پوشش زمخت، تلخ تلقی می شوند.