به گزارش اسپوتنیک به نقل از مهر، پیرو شکایت و پخش فیلم هایی از وجود قرص های مشکوک در کیک ها و کلوچه ها در ایران، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهر قدس، جهت بررسی صحت و سقم موضوع، از کارخانه تولید این محصولات بازدید کردند.
در این بازدید خطوط تولید، انبار مواد اولیه و انبار محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت.
طبق بررسیهای صورت گرفته مشخص شد با توجه به نظارت مستمر مسئول فنی از خط تولید، وجود دوربینهای امنیتی، پیوسته بودن خط تولید، وجود مخلوط کن در ابتدای خط تولید و فرآیند حرارتی فرها جهت پخت کیک که 250 تا 300 درجه سانتیگراد است، در طول فرآیند کلی پخت امکان اضافه شدن قرص و بعضاً سالم ماندن قرص در کارخانه تولیدی غیر ممکن است.