خطرات کشنده غذاهای چرب

CC0 / Pixabay / خطرات کشنده غذاهای چرب
خطرات کشنده غذاهای چرب - اسپوتنیک ایران
Telegram
دانشمندان مرکز بهداشت دانشگاه مک گیل در کانادا توضیح داده اند که چرا غذاهای چرب می توانند باعث پیشرفت سریع سرطان شوند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از MedicalXpress، محققان دریافتند که خوردن چربی های اشباع باعث برنامه ریزی مجدد سلول ها می شود که با رشد سریع و کشنده سرطان پروستات همراه است. این مواد بر فعالیت ژن MYC تأثیر می گذارد ، که فعالیت بسیاری از ژن های دیگر، از جمله آنهایی که مسئول تقسیم سلولی هستند را تنظیم می کند.

متخصصان داده های رژیم غذایی 319 بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که استفاده از چربی حیوانی باعث بروز بیش از حد ژن MYC می شود. این در یک مدل سرطان پروستات درموش ها تأیید شده است. بیمارانی که بیشترین میزان دریافت چربی را داشتند، چهار برابر بیشتر از دیگران در اثر سرطان به مرگ دچار شده اند، و این فارغ  از نظر سن یا چاقی افزاد می باشد.

نتایج حاکی از آن است که با تنظیم اپیژنتیک ژن MYC می توان روند بیماری را کاهش داد و فعالیت آن را مهار کرد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала