به گزارش اسپوتنیک، محققان آمریکایی داده های تغذیه ای تقریباً 1000 کودک در سن شش ماه تا دو سال را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. نتایج این تحقیق در مجله آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی منتشر شده است.
مشخص شد نوزادان زیر 11 ماه هر روز تقریباً یک قاشق چایخوری قند اضافه شده می خورند و کودکان یک تا دو سال، تقریبا 6 قاشق غذاخوری قند در روز مصرف می کنند. خوراکی هایی مانند ماست شیرین و آب میوه و کمپوت های میوه ای شیرین، منبع اصلی قند اضافی بودند که وارد بدن نوزادان می شدند. این در حالی بود که مقدار شکر موجود در کلوچه و شیرینی های خورده شده دیگر مورد توجه قرار نگرفته بود.
نویسندگان این مقاله بیان کردند که سبک تغذیه در سنین پایین به ویژه بر عادتهای غذایی آینده تأثیر می گذارد. همچنین افزایش قند در دوران کودکی خطر ابتلا به چاقی، آسم، بیماری های قلبی عروقی و مشکلات دندانی را افزایش می دهد.