به گزارش اسپوتنیک، آنتونینا استارودوبوا، متخصص تغذیه در اداره بهداشت پایتخت روسیه ضمن اعلام این مطلب افزود بهتر است از انار تازه استفاده کنید، می توانید آن را جداگانه میل کرده یا به سالادها، غذاهای متشکل از سبزیجات، گوشت و مرغ اضافه کنید.
به گفته این پزشک روس ، این میوه به دلیل داشتن خواص ضد التهابی، ادرارآور، قابض و ضد عفونی مشهور است.
انارها به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی آهن ، ویتامین های گروه B (B1, B2, B6) و C و همچنین اسیدهای پانتوتنیک و فولیک به طور فعال در کار سیستم عصبی مرکزی کمک می کنند.
کارشناسان توصیه می کنند انار کاملاً تمیز و بدون نقص خریداری شود . اگر لکه های زرد و قهوه ای روی انار وجود داشته باشد ، این ممکن است نشان دهنده وجود پوسیدگی در داخل آن باشد و بهتر است از مصرف چنین میوه ای خودداری شود.