به گزارش اسپوتنیک، نشریه تایمز به بیان این موضوع پرداخت که چرا پدافند دفاعی انگلیس قادر نیست موشک های سرمت روسیه را متوقف کند.
دلیل پرداختن به این موضوع آزمایش های موشک سرمت است که از ژانویه سال 2020 آغاز می شود. اگر همه چیز خوب پیش برود، در سال 2021 به خدمت ارتش روسیه در می آید.
نویسنده این مقاله در نشریه تایمز یادآوری می کند که موشک 208 تنی سرمت، قادر به حمل کلاهک هسته ای و سایر سلاح های استراتژیک است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سال گذشته اعلام کرده بود که موشک سرمت باید جایگزین موشک آر-36 شود که در غرب با عنوان "شیطان" شناخته می شود.
موشک سرمت قادر است هر هدفی را در فاصله 18 هزار کیلومتری مورد اصابت قرار دهد و قدرت ویرانگر آن می تواند سرزمینی به اندازه تگزاس یا فرانسه را از بین ببرد.
نگرانی دیگر از سرمت(كارشناسان از آن به عنوان شیطان 2 یاد می كند) قابلیت حمل موشک مافوق صوت آوانگارد است. زمانی که موشک آوانگارد که توسط سرمت حمل شده به ارتفاع 30-36 کیلومتری از سطح زمین برسد. موشک آوانگارد می تواند از آن ارتفاع با دهها برابر سرعت صوت به سوی هدف پرواز کند.
سرمت pic.twitter.com/EVsr3tvQUQ
— John (@Pazitronika) November 1, 2019
کارشناسان اعلام می کنند که این می تواند برای سیستم های دفاع موشکی غربی به یک چالش جدی بدل شود زیرا آنها برای دفاع در برابر موشک های بالستیک که از بالای جو پرواز می کنند ساخته شده اند. با آمدن سرمت مجهز به موشک آوانگارد، غرب باید برای مقابله با شرایط جدید، سیستم های خود را تغییر دهد.