به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه Environmental Science & Technology ، پژوهشگران دانشگاه دانشگاه مکگیل کانادا به چنین نتیجه ای رسیده اند.
خاطرنشان می شود که هر کیسه چای هنگام دم شدن 11.6 میلیارد ذره میکربی پلاستیکی و 3.1 ذره نانویی وارد آّب می سازد که بسیار بیشتراز ذرات موجود در دیگر انواع غداها و نوشیدنی ها از جمله بطری های پلاستیکی آب آشامیدنی است.
با این حال پژوهشگران هنوز نتوانسته اند معلوم کنند که آیا این ذرات پلاستیکی برای سلامتی انسان ضرر دارند یا نه.
یادآور می شود چندی پیش اعلام شد یک پژوهش علمی در دانشکده پزشکی نیویورک نشان داد هر قدر چایی که میخورید، داغتر باشد، احتمال ابتلای شما به سرطان مری بیشتر میشود.