به گزارش اسپوتنیک، علیرضا رحیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران با انتشار یک رشته توئیت به گزارشهای آژانس بین المللی اتمی اشاره کرده و نوشت: آمریکا با نقض قطعنامه ۲۲۳۱ درحالی پرچمدار مخالفت با هستهای شدن ایران است که خود با داشتن ۹۸ راکتور هستهای در صدر جدول جهان است.
رحیمی در ادامه مینویسد: اروپا نیز باداشتن ۱۸۳ راکتور هستهای نسبت به ایران با داشتن یک راکتور هستهای با وجود برجام موضع سرسختانه در پیش گرفته است. طبق گزارش آژانس بین المللی اتمی، آمریکا با ۹۸ رآکتور فعال هستهای در صدر کشورهای جهان است. چین با ۴۶، ژاپن با ۳۸، روسیه با ۳۶، کره جنوبی با ۲۴، هند با ۲۲ و ایران با یک رآکتور در رتبه های بعد قرار دارند.
طبق گزارش #آژانس_بین_المللی_اتمی، #آمریکا با۹۸ #رآکتور فعال #هسته_ای درصدرکشورهای جهان است.#چین با۴۶،ژاپن با۳۸، #روسیه با۳۶،کره جنوبی با۲۴، هند با۲۲ و #ایران بایک رآکتور دررتبه های بعد قراردارند.
— علیرضا رحیمی Alireza Rahimi (@a_rahimi_mp) September 6, 2019
چین۱۱ وهند۷ وکره جنوبی۵ راکتور دردست ساخت دارند.
2⃣( ادامه رشته توئیت ⬇)#IAEA
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه چین ۱۱ و هند ۷ و کره جنوبی۵ راکتور در دست ساخت دارند، تصریح کرد: برابر گزارش آژانس بین المللی اتمی کل راکتورهای فعال هستهای در جهان ۴۵۰ عدد است که اروپا ۱۸۳ راکتور و خاورمیانه ۲۸ راکتور را به خود اختصاص دادهاند. ۵۵ راکتور هسته ای نیز در حال ساخت است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران در انتها افزود: در ۲۰۱۸ تعداد ۹ راکتور به شبکه برق متصل شدهاند. طبق گزارش آژانس بینالمللی اتمی کل ظرفیت خالص تولید برق از راکتورهای هستهای درجهان ۳۹۶ هزار و ۳۱۴ مگاوات است که از این میزان فرانسه با ۷۱.۷ درصد بیشترین تولید برق هستهای را داشته و چین ۴۲، سوئد ۴۰، آمریکا ۱۹.۳، روسیه ۱۷.۹، انگلیس ۱۷.۷ و ایران ۲.۱ درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.
طبق گزارش #آژانس_بین المللی_اتمی کل ظرفیت خالص تولید #برق از راکتورهای #هسته_ای درجهان ۳۹۶۳۱۴ مگاوات است که از این میزان #فرانسه با ۷۱/۷ درصد بیشترین تولید برق هسته ای راداشته و #چین ۴۲ سوئد ۴۰ امریکا ۱۹/۳ روسیه ۱۷/۹ انگلیس ۱۷/۷ و #ایران ۲/۱ در رتبه های بعدی قرار دارند.
— علیرضا رحیمی Alireza Rahimi (@a_rahimi_mp) September 6, 2019
4⃣ #IAEA