به گزارش اسپوتنیک با استناد به گزارش علمی انجمن اروپایی کاردیولوژی اروپا، مصرف منظم آجیل شیرین خطر مرگ بر اثر بیماری های قلب و عروق را کاهش میدهد.
شایان ذکر است که بر طبق پژوهش های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا 17 درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می دهد.
متخصصان 12 سال بر تغذیه 5500 نفر در سن بالای 35 سال نظارت کرده و هر دوسال یکبار در باره تغذیه آنها از افراد تحت نظر و اعضای خانواده آنها سوال کردند. با وجود سن و جنس و فعالیت متفاوت فیزیکی آنها، محققان متوجه ارتباط وضعیت جسمانی آنها با مصرف فندق، گردو و بادام در تغذیه روزانه آنها شدند.
دکتر محمدیفرد یکی از شرکت کنندگان این تحقیق متذکر شد که آجیل خام و شیرین و نه شور بهترین تأثیر را بر سلامتی می گذارد.