به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت تحقیقات پیشگیری از سرطان (AACR Publications)، کارشناسان با آزمایشاتی بر روی موش ها به آنها روغن كلزا دادند كه به طور گسترده در پخت و پز فست فودها مورد استفاده قرار مي گرفت، در نتیجه این آزمایش ها دانشمندان دریافتند که غذاهای سرخ شده در روغن نباتی منجر به گسترش عناصر سمی در سیستم گردش خون می شود که این به نوبه خود رشد تومورها را تحریک می کند.
کارشناسان تاکید می کنند که افرادی که از مشکلات روده رنج می برند باید از غذاهای سرخ شده خودداری کنند.
استفاده از چنین غذا هایی توسط افراد مبتلا به بیماری التهاب روده یا سرطان روده بزرگ احتمال ابتلا بر سرطان و یا گسترش آن را بیشتر می کند.