به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت engadget.com، کاوشگر پارکر که متعلق به سازمان ناساست در ماههای گذشته دو بار به خورشید نزدیک شد. این کاوشکر اول سپتامبر برای سومین بار به دیدار خورشید خواهد رفت.
کاوشگر «پارکر» اطلاعات زیادی در باره خورشید جمعآوری کرده است که می تواند در شناخت بهتر خورشید به محققان کمک کند. 22 گیگابایت دادههای علمی جمعآوری شده طی این دو ملاقات به گروه مأموریت پارکر در آزمایشگاه فیزیک کاربردی «جانز هاپکینز» در مریلند ارسال شد که بیش از حد انتظار محققان است.
On Aug 12,2018 @Delta_IV_Heavy launched the Parker Space Probe from #NASA speeding toward the Sun at a record breaking 430,000 mph. On Aug 27th it will make its 3rd close encounter mapping the Sun's solar corona & winds.@ulalaunch @torybruno @DrakeEileen @AerojetRdyne #Space pic.twitter.com/8Zs5u3MwF5
— Greg Scott 🚀✈🚢 (@lake_sea_mtns) August 5, 2019
محققان پروژه پارکر که در زمین مستقر هستند با آموزش کاوشگر به ارسال دادههای بیشتر، اطلاعات بیشتری از دومین ملاقات پارکر با خورشید در ماه آوریل به دست آوردند. در آنزمان هر چهار مجموعه ابزار علمی پارکر مشغول جمعآوری اطلاعات بودند به همین دلیل محققان گروه مأموریت انتظار دارند تا 25 گیگابایت دیگر از دادههای علمی را تا 15 اوت دریافت کند.
قرار است پرواز سوم پارکر به سمت خورشید تاریخ 27 اوت آغاز شود و در اول سپتامبر به نزدیکترین فاصله ممکن با خورشید برسد. کاوشگر خورشیدی پارکر سریعترین ساخته دست بشر است و تنها کاوشگری است که در طول تاریخ توانسته به خورشید نزدیک شود. قرار است این کاوشگر 7 ملاقات با خورشید داشته باشد که تاکنون دو ملاقات را سپری کرده و در حال آمادگی برای سومین دیدار است.
Two solar encounters by NASA's Parker Solar Probe yield 22GB of data https://t.co/29uBKZXx9R pic.twitter.com/ieK1ptV7h8
— TechSpot (@TechSpot) August 5, 2019
محققان گروه ماموریت امیدوارند که طی چند سال عملیات این کاوشگر، بتوانند اطلاعات لازم را برای کشف برخی از بزرگترین اسرار خورشید از جمله اینکه چرا تاج خورشیدی بسیار گرمتر از سطح مرئی آن است، جمع کند.