به گزارش اسپوتنیک، متخصصین انجمن رژیم غذایی بریتانیا به این نتیجه رسیده اند.
چربی احشایی در ناحیه شکمی و کنار ارگان های حیاتی مانند کبد، لوزالمعده و روده انباشته می شود. به خاطر این چربی ممکن است فرد به بیماری های دیابت نوع دوم، بیماری های قلبی عروقی و غیره مبتلا شود.
انباشتگی این چربی بیشتر به خاطر مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده است که در پنیر، گوشت قرمز و برخی فرآورده های لبنی وجود دارد.
دانشمندان خاطر نشان می کنند که برای اجتناب از چربی احشایی باید روغن نارگیل و سایر غذاهای غنی از چربی های اشباع شده را از رژیم غذایی حذف کرد. بهترین جایگزین آنها روغن های آفتابگردان، زیتون و کلزا هستند.