بعد از 40 سالگی، این مواد غذایی را باید بخورید

© Fotolia / Travelbookبعد از 40 سالگی، این مواد غذایی را حتما بخورید
بعد از 40 سالگی، این مواد غذایی را حتما بخورید - اسپوتنیک ایران
اشتراک
7 محصول که بعد از 40 سالگی مفید است، در مقاله زیر آورده شده است.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از کارشناسان غذایی انگلیسی، محصولاتی را توصیه می کنند که پس از 40 سال برای سلامتی توصیه می شود. در این سن، بدن تغییرات متابولیکی خواهد داشت. یک رژیم غذایی سالم می تواند به حفظ سلامت و تاخیر در پیری کمک کند. 
An Avocado & A Lemon - اسپوتنیک ایران
خواص مصرف يک عدد آواکادو در روز
پس از 40 سال، توصیه می شود از زغال اخته استفاده کنید که حاوی حداقل کالری است. زغال اخته حاوی مواد مغذی مانند ویتامین های C و K، آنتی اکسیدان ها و فیبر است. این خوراکی می تواند برای بینایی و حافظه مفید باشد و همچنین خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
گوجه فرنگی شامل لیکوپن، آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، E، C است.
ماهی های چرب به علت محتوای امگا 3، ویتامین D و پروتئین تاثیر مثبتی بر روی بدن دارند. ماهی آزاد بسیار مفید است.
کلم بروکلی حاوی ویتامین ها و اسید فولیک است. سبزیجات می توانند به کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کنند.
سیب زمینی شیرین اثر ضد التهابی دارد و در تنظیم قند خون کمک می کند.
سویا حاوی پروتئین های گیاهی و امگا 3 است.

محصولات غلات کامل نیز تاثیر مثبتی بر سلامتی دارند. آنها حاوی ویتامین B، مواد معدنی و فیبر هستند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала