کدام خوراکی ها در ایران گرانتر شده اند؟

CC0 / Pixabay / کدام خوراکی ها در ایران گرانتر شده اند؟
کدام خوراکی ها در ایران گرانتر شده اند؟ - اسپوتنیک ایران
اشتراک
برخی از کالا ها در مقایسه با ماه مشابه سال قبل با افزایش قیمت روبرو هستند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا، آمارهای رسمی حاکی از آن است که در ماه خرداد سال جاری نسبت به ماه مشابه در سال گذشته در بین کالاهای خوراکی بیشترین افزایش قیمت در سیب‌زمینی، رب گوجه‌فرنگی و پیاز ثبت شده است.

آمار جدید مرکز آمار از متوسط قیمت اقلام خوراکی در مناطق شهری ایران در خردادماه از این حکایت دارد که بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به سیب‌زمین با ۲۹۶.۸ درصد، رب گوجه‌فرنگی ۲۴۵.۶، پیاز ۱۵۶.۴، گوجه‌فرنگی ۱۴۳.۹ و شکر با ۱۱۹.۴ درصد است.

بررسی قیمت ها نشان می دهد که سیب‌زمینی در خرداد سال گذشته برای هر کیلو حدود ۱,۶۷۰ تومان بوده که به ۵,۸۵۶ تومان رسیده است. همچنین پیاز از ۱۷۵۸ به ۷۳۸۰، رب گوجه فرنگی از ۶۱۶۸ به ۲۰ هزار و ۵۶۶، گوجه فرنگی از ۲۲۱۷ به ۵,۵۷۹ تومان به طور متوسط در هر کیلو افزایش قیمت داشته است.

در گزارش ها آمده است که در خردادماه سال جاری تورم گوشت گوسفند ۱۰۴ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۱۱۹ درصد و مرغ ماشینی ۵۷ درصد است.

برنج ایرانی نیز در خرداد سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶۵ درصد افزایش قیمت داشته و از حدود ۱۳ هزار و ۷۶۶ تومان در هر کیلو به ۲۰ هزار و ۶۰۰ تومان رسیده است.

بیشترین افزایش قیمت در خرداد نسبت به اردیبهشت، مربوط به سیب زمینی با ۱۳.۲ درصد، پرتقال محصول داخل با ١٠.٣ و برنج ایرانی درجه یک ١٠.٢ درصد است.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала