به گزارش اسپوتنیک، پس از انتشار گزارشی از پلمب یک کارگاه غیرمجاز تولید محصولات لبنی تقلبی در منطقه کمالآباد کرج در فروردین ماه امسال، روز یکشنبه نهم تیرماه، دکتر علیرضا جمالی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در این خصوص اظهار کرد: «بر اساس نتایج آزمایشگاهی از نمونههای ارسالی، در تولید این محصول تقلب صورت گرفته و پرونده به مقام قضائی ارجاع شد که متهم این پرونده به ۵ سال حبس، جزای نقدی و محرومیت از اشتغال در حرفه مربوطه به مدت ۳ سال محکوم شد.»
در بازرسی صورت گرفته از این کارگاه که در فضایی کاملا غیر بهداشتی قرار داشت، ۵ عدد مخزن ۲ هزارلیتری حاوی شیرهای در حال تولید، ۲۰۰ عدد گونی حاوی پودر پنیر، ۱۵ کیلوگرم سدیم بی کربنات، ۲۰ کیلو شیر خشک، ۱۰ کیلوگرم روغن نباتی جامد فلهای، ابزار غیر بهداشتی تهیه شیر و مواد خوراکی و افزودنیهای غیر مجاز کشف شده بود که به وسیله اینها شیر تقلبی تولید و در بازار توزیع میشد.
دکتر علیرضا جمالی بر اهمیت استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه تاکید نمود و گفت: «واحدهای تولید کننده لبنیات سنتی از ادارات دامپزشکی پروانه ندارند ولی به جهت استفاده و عرضه شیر خام به عنوان فرآورده خام دامی تحت نظارت دامپزشکی قرار دارند و به صورت ادواری مورد پایش قرار میگیرند.»
کاربران بسیاری در واکنش به این اتفاق و حکم اعلام شده معترض هستند و عقیده دارند میبایست حکم شدیدتری برای مجرم اعمال میشد و پنج سال بسیار کم میباشد. همچنین تعدادی از کاربران نیز به اینکه نام محصول عنوان نشده و تنها سنتی بودن آن را مطرح کردهاند گلایه دارند و بر این باورند که نباید بر این اتفاقات چشم بست؛ چرا که اکنون در ایران خبرهای بسیاری از تقلبی بودن محصولات غذایی چون گوشت، برنج، روغن، شیر، خرما و موارد بسیار دیگری میشنوند و این سوال را مطرح میکنند که چگونه میشود که چنین اتفاقات ناخوشایند در کشور رخ دهد