کاهش خطر سکته مغزی

© Fotolia / Kot63کاهش خطر سکته مغزی
کاهش خطر سکته مغزی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
کدام ماده خوراکی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد؟

به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله «انجمن پزشکی آمریکا»، محققان چین و بریتانیا یک ماده غذایی را کشف کردند که خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. مصرف یک تخم مرغ در روز به این امر کمک می کند.

محققان طی 4 سال بر وضعیت سلامتی 500 هزار بیمار از سن 30 تا 80 سال نظارت کنند. طی این مدت آنها هر روز یک تخم مرغ مصرف کردند. در نتیجه در این گروه خطر بروز سکته مغزی به میزان 26 درصد کاهش یافت. محققان به این نتیجه رسیدند که این ماده غذایی به عنوان بهترین ماده غذایی پیشگیری از سکته مغزی کمک می کند.

در ماه مارس محققان از گروه پیشگیری دانشگاه شمال-غرب شیکاگو به این نتیجه رسیدند که مصرف 5-3 در روز میزان مجاز مصرف کلسترول انسان را افزایش می دهد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала