یک تکه چربی با بدن چکار می کند؟

Telegram
انجمن قلب و عروق مونیخ، تصورات در باره چربی را فاش ساخت.

به گزارش اسپوتنیک، کنگره انجمن قلب و عروق اروپایی در مونیخ به پایان رسید که در آن نتایج یکسری از تحقیقات بزرگ آشکار شد که تصورات مربوط به ضرر بعضی از مواد خوراکی رد شد.

محققان ثبوتی در خصوص فایده مصرف گوشت و چربی را ارائه دادند. محققان در رابطه با آن مواد خوراکی دست به تحقیق زدند که بتوانند سلامت قلب و درازعمری را تأمین کنند. 218000 نفر از بیش از 50 کشور جهان در این آزمایش علمی شرکت کردند.

نتایج تحقیقات نشان داد که مصرف منظم میوه،سبزیجات و حبوبات خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد. در عین حال، مشخص شد که برخلاف تصورات موجود در باره گوشت و چربی، نقش آن ها در مرگ و میر و سکته مغزی بمراتب کمتر است.

محققان پروژه تحقیقاتی ASCEND که بیش از 7 سال بر وضعیت سلامتی 15480 نفر نظارت کردند به این نتیجه رسیدند که اسیدهای چرب اومگا3 برای بدن مفید است.به گفته محققان پزشکان می توانند از این نتایج در توصیه های رسمی خود به بیماران استفاده کنند. آنها این نتایج را بسیار مهم و جدی نامیدند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала