به گزارش اسپوتنیک به نقل Science Daily، رژیم های غذایی که مواد غذایی حاوی مقدار کم هیدروکربن را پیشنهاد می کنند منجر به کاهش عمر میشوند.
دانشمندان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد ایالات متحده یک مطالعه 25 ساله را برای بررسی اثر کلی محصولات کربوهیدراته بر روی مرگ افراد انجام دادند. در این مطالعه، 15428 نفر در سنین 45-64 ساله که رژیم غذایی با کالری متوسط دارند،مورد بررسی قرار گرفتند.
مشخص شده است که مصرف بیش از حد کم (کمتر از 40 درصد کل رژیم غذایی) و بیش از حد بالا (بیش از 70 درصد) کربوهیدرات با کاهش امید به زندگی همراه است.
به طور خاص، کارشناسان خاطرنشان می کنند که افرادی که به طور کامل کربوهیدرات ها را حذف می کنند، به طور متوسط چهار سال کمتر از کسانی که بصورت معتدل کربوهیدرات مصرف میکنند زندگی می کنند.
علاوه بر این دانشمندان اشاره می کنند که شرکت کنندگانی که در این مطالعه کربوهیدرات ها را با پروتئین ها و چربی های حیوانی جایگزین کرده اند، سلامت خود را در معرض خطر بیشتری نسبت به کسانی که از مواد غذایی گیاهی استفاده می کنند،می بینند.
با حذف کربوهیدرات از عمر خود میکاهید
اشتراک
حذف کربوهیدرات از رژیم غذایی، منجر به کاهش عمر افراد میگردد.