https://spnfa.ir/20180725/شکر-بیماری-کشف-3794499.html
کشف خطر جدید شکر بر سلامت انسان
کشف خطر جدید شکر بر سلامت انسان
اسپوتنیک ایران
دانشمندان دانشگاه کلمبیا مشخص کردند که افزودن دو و نیم قاشق چایخوری شکر به چای ، خطر پیشرفت زوال عقل یا آلزایمر را بیشتر می کند. 25.07.2018, اسپوتنیک ایران
2018-07-25T23:49+0430
2018-07-25T23:49+0430
2018-07-26T00:08+0430
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/379/44/3794488_0:0:1921:1080_1920x0_80_0_0_66351d33c2c907cba5b642f51381de5b.jpg
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2018
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/379/44/3794488_99:0:1806:1280_1920x0_80_0_0_d6b2add36fcba116d0afc3bc0fc59de6.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
کشف خطر جدید شکر بر سلامت انسان
23:49 25.07.2018 (بروز رسانی شده: 00:08 26.07.2018) دانشمندان دانشگاه کلمبیا مشخص کردند که افزودن دو و نیم قاشق چایخوری شکر به چای ، خطر پیشرفت زوال عقل یا آلزایمر را بیشتر می کند.
به گزارش اسپوتنیک، نتایج کار متخصصین در کنفرانس بین المللی مبارزه با بیماری آلزایمر در شیکاگو ارائه شد.
در این تحقیقات ۲۲۲۶ نفر شرکت داشتنر که هیچ نشانی از بیماری آلزایمر در آنها نبود. در بین داوطلبین ، همه پرسی انجام شد که در جریان آن نشان داده شد، افزودن شکر به غذا و نوشیدنی چه تاثیری بربدن دارد.
۴۲۹ نفر طی هفت سال بیماری آلزایمرشان پیشرفت کرد.
مشخص گردید ، افرادی که هر روز ۳۰.۳ گرم شکر در غذایشان است، خطر ابتلا به زوال عقلشان ۳۳ درصد در مقایسه با افرادی که ۵.۸ گرم شکر در روز مصرف می کنند، بیشتر است. دانشمندان همچنین مشخص کردند که علاقه مندان نوشیدنی های شیرین از جمله آب میوه ها ، ۲۷ درصد بیشتر به بیماری آلزایمر دچار می شوند.