به گزارش اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری برنا، دکتر نعمتالله مسعودی متخصص طب سنتی بیان داشت: « عادات غلط غذایی همچون خوردن ماست با ترشی همراه غذا، مصرف غذاهای خام و پخته با هم و درهم خوری از دلایل این سوء مزاجها است و باید بدانیم معده خانه تمام بیماریها است و باید به درمان بیماریهای گوارش اهمیت زیادی داد.»
این متخصص طب سنتی گفت:« دو دستور وجود دارد که در کاهش مشکلات معده و گوارش بسیار مؤثر است، اینکه باید هر لقمه غذا 32 بار جویده شود این باعث نرم شدن غذا و هضم راحتتر میشود. همچنین سبب میشود فشار کمتری به معده وارد شود.»
وی افزود: «همچنین مصرف نمک طبیعی یا دریا اول و آخر غذا به مقدار کم و به صورت مزه مزه کردن، سبب بهبود مشکلات گوارش میشود. افراد باید دقت کنند که با انجام همین کارهای ساده میتوانند بیماریهای خود را بهبود یابند.»
قبل و بعد از غذا نمک بخورید
اشتراک
سوء مزاج های معده در طب سنتی ۱۲ نوع است و در حال حاضر نفخ گوارش و سردی معده در بسیاری از افراد به دلیل اصول غلط غذایی ست.