به گزارش اسپوتنیک، محققان چینی در مطالعه در مورد غذاهای فرانسوی با وجود چربی زیاد مشاهده کردند که افراد که از این غذاها تغذیه میکنند کمتر از بیماریها قلبی و عروقی رنج میبرند. پنیر با وجود میزان زیادی اسیدهای چرب که تاثیر منفی در کارکرد قلب دارد.
محققان یک آزمایش 15 تحقیق علمی درباره رابطه رژیم های خاص با بیماری های مختلف انجام دادند. آنها نتیجه گرفتند که خوردن 40 گرم پنیر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، 14 درصد و سکته مغزی را، 10 درصد کاهش میدهد.
به گفته دانشمندان، پنیر کلسترول، "خوب" را بهبود می بخشد و مقدار "بد" را کاهش می دهد. علاوه بر این، آن نیز شامل موادی است که مانع از گرفتگی شریان ها می شود.