غذای طول عمر کشف شد

Telegram
مصرف یک وعده آجیل دوبار در هفته بیماری های قلبی و عروقی را تقریبا 25 درصد کاهش می دهد

به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه هاروارد به با بررسی تاثیر رژیم غذایی بر سلامت بیش از 200 هزار نفر اثبات کردند که مصرف یک وعده آجیل دوبار در هفته بیماری های قلبی و عروقی را تقریبا 25 درصد کاهش می دهد و به همین ترتیب مرگ بر اثر سکته را هم کاهش می دهد. در این تحقیق طولانی که 32 سال طول کشید و با شرکت 210 هزار پرستار و دکتر انجام شد. آنها هر دو سال یکبار پرسشنامه ها را پر می کردند و در آن شیوه زندگی و رژیم خود را توصیف می کردند.

دانشمندان به این نتیجه رسیدند که آجیل ها در جلوگیری از سکته و بیماری های قلبی و عروقی مفید هستند. اجیل هایی مثل: گردو، بادام، فندق، بادام هندی، پسته، گردوی آمریکایی و همچنین بادام زمینی.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала