به گزارش اسپوتنیک به نقل از South China Morning Post، یوکیتومو شیموتای آشپز مخترع توانست از سیر قهوه بدون کافین تولید کند.
بر طبق گفته های این مرد 74 ساله این کشف به طور اتفاقی وقتی که 30 سال پیش صاحب رستوران بود رخ داد. او در هنگام پخت گوشت با سیر، آب داغ را به سیر اضافه می کند و بعد از چشیدن طعم آن متوجه می شود که مزه قهوه تلخ می دهد. او بعد از بازنشستگی تلاش کرد که بر روی این نوشیدنی کار کرده و بهترین حالتی که طعم قهوه را این نوشیدنی بدهد بدست بیاورد. بلاخره متوجه شد که بهترین راه برای درست کردن این نوشیدنی استفاده از اجاق برقی است و بعد از سرخ کردن و عمل آوری آن را سرد کرده و با فشار مایع سیر را از آن خارج کرد.
این نوشیدنی طعم خاصی دارد ولی به گفته مخترع آن پس از خوردن دهان بوی بدی نمی گیرد و مناسب برای خانمهای حامله است که نمی توانند به خاطر کافئین قهوه مصرف کنند.