به گزارش اسپوتنیک به نقل از مهر، در مراسم عاشورای حسینی، در شهرستان تالش آش دوغ نذری به وزن ۴/۵ تن طبخ و در بین عزاداران توزیع شد.
در تهیه این آش نذری سه تن دوغ ، ۵۰۰ کیلوگرم برنج نیم دانه، ۲۵۰ کیلوگرم سبزی، ۷۵۰ کیلوگرم حبوبات، تخم مرغ و کره با مجموع هزینه ۱۲ میلیون تومان استفاده شده است.
همه ساله ایام عزاداری در شهرستان تالش با شور و حال خاصی برگزار می شود.
این مراسم تشت گذاری (طشت گذاری) این شهرستان با شماره ۶۸۵ در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است.