به گزارش اسپوتنیک با استناد به مقاله منتشره در«مجله طب»انگلیس، بهبود تدریجی کیفیت تغذیه با شامل کردن میوه، سبزیجات و انواع آجیل و ماهی و کاهش تدریجی گوشت قرمز و شیرینیجات باعث افزایش طول عمر می شود. به عقیده مرسدس سوتوس-پریئتو دانشیار کرسی تغذیه دانشگاه اوهایو این مدل تغذیه در بین 74 هزار نفر طی یک دوره 12 ساله به آزمایش گذاشته شد.
طی این تحقیقات علمی مشخص شد که حتی کاهش یک وعده غذای گوشت قرمز و جایگزین کردن آن با گردو و یا لوبیا به میزان 17-8 درصد خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق را کاهش می دهد.
متخصصان سوئد تنوع و تعادل در تغذیه،ورزش های سبک و خودداری از کشیدن سیگار و مصرف مشروبات الکلی را عوامل مهم طول عمر نامیدند.