به گزارش اسپوتنیک به نقل از جام جم، اثرات مثبت خوردن پسته، ناشی از فعالیتهای بیوشیمی آن است. فهرست زیر 8 خاصیت خوب پسته را برای شما بیان می دارد:
1-ویتامینها
پسته یک منبع خوب هیدورکربورها، اسیدهای چرب اساسی و آنتیاکسیدنتهاست. پسته حاوی مقادیر زیادی ویتامین، به ویژه B6 و مواد معدنی متنوع است.
2- جلوگیری از رماتیسم
تحقیقات اولیه نشان میدهد که بخاطر خاصیت آنتیاکسیدانت قوی پسته، این میوه میتواند از اثرات تخریبی بیماریهای مزمن همچون رماتیسم و آرتروز جلوگیری کند.
3- افزایش توان جنسی مردانه
آزمایشهای بالینی نشان میدهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم پسته به مدت سه هفته خواص آشکاری برای مردان دارد. عواملی که در این آزمایش اندازهگیری شدند بسیار عجیب هستند و در اثر آزمایش اولتراساند آلت مردانه امروز ما موضوع تازهای را یاد گرفتیم.
4- جلوگیری از دیابت
تحقیقات علمی خواص پسته برای افراد دیابتی را نشان میدهد که چگونه باعث کاهش گلیسمیا شده و خاصیت ذخیرهسازی انسولین دارد. خوردن پسته باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی برای افراد دیابتی نوع ۲ میشود و فشار خون آنها را پایین میآورد.
5- کاهش وزن
جایگزین کردن چربیهای حیوانی با چربیهای غیراشباع شده آجیل انتخابی سالم است و میتواند منجر به کاهش وزن شود. آجیل مقادیر زیادی چربی دارد و باید در مصرف آن زیادهروی نکرد. این یک حقیقت عجیب در باره پسته است. خوردن پسته پوست دارد مصرف غذای شما را کاهش میدهد!
6- ضد سرطان
ترکیب فنولیک که بیشتر در پوست آجیل است، آنتیاکسیدانتها، فیبر گیاهی و اسیدهای چرب غیراشباع شده همگی خاصیت ضد سرطان دارند.
7- کاهش فشار خون
توازن غذایی پسته و به ویژه وجود اسیدهای چرب اساسی، فشار خون را پایین میآورد و خطر بیماریهای مرتبط با استرس را کاهش میدهد.
8- طول عمر
آجیل باعث افزایش عمر میشود! تحقیقات نشان میدهد که مصرف آجیل اثری حفاظتی در مقابل عوامل مرگآور دارد.