به گزارش اسپوتنیک به نقل از فارس، رژیم غذایی پرچرب میتواند منجر به بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، فشار خون و افزایش وزن شود؛ تحقیقات نشان داده است با ترکیب دارچین در مواد غذایی، میتوان از شدت آسیب رژیم غذایی پرچرب به بدن کاست.
دانشمندان با آزمایشات 12 هفتهای بر روی دو دسته موش، دسته اول غذای چرب همراه با مکمل دارچین و دسته دوم تنها غذای چرب، به این نتیجه رسیدند که موشهایی که از مکمل دارچین بعد از غذای چرب استفاده کردهاند، چربیهای دور شکمی کمتری دارند و میزان قند خون و انسولین آنها نیز نسبت به دسته دوم بسیار سالمتر است.
یک رژیم غذایی ناسالم میتواند به چاقی، دیابت نوع 2، کلسترول بالا و دیگر بیماریهایی که سلامت قلب را تهدید میکند، منجر شود.
به عقیده محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین توصیه می شود. دارچین از سوی دیگر به سوخت و ساز بدن کمک بسیاری می نماید.